Konference FORMY a PLASTY 2023 se blíží!


Víte, co zastarává ve firmách nejrychleji? Stroje? Nástroje?

Správná odpověď zní kupodivu „znalosti“.

Odpověď je jistě pro mnohé překvapivá, nicméně opravdu se nejedná o stroje, budovy ani vybavení. Nejrychleji zastarávají informace, podle kterých zaměstnanci pracují.

Tento fakt se projevuje na ziskovosti firmy. Pokud firma nepoužívá nejmodernější trendy a postupy, ztrácí náskok. Naopak firmy, které nasazují nové postupy a opatření, získávají výrazný náskok. Tento stav můžeme přirovnat k letadlu. Letadlo musí neustále mířit směrem nahoru, aby letělo alespoň rovně. Jestliže chce letadlo stoupat, musí mířit ještě výš.

I proto na konferenci FORMY a PLASTY zazní přednáška „Systémové vzdělávání ve vstřikovnách a nástrojárnách“.

  • Proč je dobré mít vzdělávací plán?
  • Jaké jsou možnosti vzdělávání?
  • Jak pracovat s lidmi, aby se investice do vzdělávání vrátila zpět do firmy ve formě zisku?
  • Praktické versus teoretické vzdělávání – lze je oddělit?

Mimochodem, věděli jste, že obor vstřikování plastů není akreditován ministerstvem školství, a tedy až na jednu výjimku nelze získat oficiální, státem uznávané vzdělání v tomto oboru?

Firma JAN SVOBODA s.r.o. aktivně podporuje svoje zákazníky ve vzdělávání zaměstnanců, a proto si i přímo na konferenci můžete výhodně zakoupit naši publikaci NÁVRH A ŘEŠENÍ VTOKOVÝCH SOUSTAV!

Sledujte náš vzdělávací YouTube kanál na adrese https://www.youtube.com/@jansvobodas.r.o.5823 Přihlaste se k odběru a nezmeškejte nová videa s důležitými informacemi. Přihlaste se k zasílání novinek firmy JAN SVOBODA s.r.o. Nechte se pravidelně informovat o možnostech finančních úspor pro vaši firmu. Přihlaste se k odběru na adrese info@jansvoboda.cz a buďte v obraze.